Új szolgáltatást vezetett be ma a T-Mobile: a Bobsled névre hallgató internetes telefonbeszélgetés bárhol és bárki számár elérhető a közösségi oldalon belül. Ezzel a húzással gyakorlatilag integráltak egy Skype-ot a chat funkció mellé. 

Mac és Windows alatt működik én jelenleg a Google Chorem alapú RockMelt böngészővel próbáltam ki és működött minden gond nélkül, az Indexesek tesztelték Linux alatt is, nekik nem működött, ennek az oka elsősorban (szerintem), hogy még relatív kevesen használnak Linuy rendszert így még erre kicsit várni kell.

Kíváncsian várom, hogy lesz e Bobsled-ből akkor siker story, mint a 2003-ban rajtolt Skype-ból, elég komoly eséllyel indul az alkalmazás, remélem hamarosan már telefonon keresztül 3g és / vagy wifi kapcsolattal is lehet majd használni.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://szosolmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr622842611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása