A cím ijesztőbb, mint amit takar: a Facebook mostansg erősen fejleszti a rajongói oldalakat az adminok azaz a MI:) nagy örömére, egyre több infót nyerhetünk ki a statisztikából, kaptunk admin nézetet aminek köszönhetően könnyedén tudunk az oldalunk nevében kommunikálni. 

Facebook figyelmeztetések az adminiknak

Most pedig itt egy újítás az előbb említett speciális nézetnél már láthattuk, hogy kapunk figyelmeztetéseket: hány új rajongónk lett, milyen aktivitások történtek az oldalunkon,ez a funkció most már elérhető akkor is, ha a saját profilunkat használjuk a jobb oldali menü részben megjelent ugyanis a "figyelmeztetések" fül amiben nyomon tudjuk követni napokra lebontva, hogy mi történt az oldallal (akár jelentések készítésénél is felhasználható).  Bizonyára a felület amin ezek láthatóak mindenki számára ismerős lesz, hiszen a saját adatlapunkhoz tartozó figyelmeztetések aloldal ugyanígy néz ki. 

 

Egy nagyon prakitus új funkicót adott hozzá a FB az oldalakhoz, ami könnyíti a munkát. Ugyanakkor egy újabb lépést tett afelé, hogy közelebb hozzá egymáshoz a felhasználói profilokat és az oldal profilokat, kíváncsi vagyok, hogy az mikor kapnak az oldalak is üzenet küldési lehetőséget.

Persze ebben azért bőven lenne buktató is, hiszen nagyon sokan eladnák, mint hírlevelet vagy spamelnének, ugyanakkor praktikus lenne, ha nem csak a főoldalon és az eseményeken keresztül kommunikálhatnánk a rajongókkal és adott esetben ki tudnánk küldeni targetált üzeneteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://szosolmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr902842079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása