szósölfán 2011.07.11. 19:08

Twitter Ads

Ki találkozott már egy kicsi sárga dobozzal benne a promoted felirattal twittek, trendek vagy a accountok mellett? Én egészen kb másfél héttel ezelőttig nem, akkor is véletlenül, mert épp egy prezit szerkesztettem és, hogy jobb képernyő képet készíthessek kinagyítottam:) a kép másik érdekes része a kis kék pipa ami az ellenőrzött felhasználót jelenti ilyet sztárok illetve brandek kaphatnak és egyszerűen annyit jelent, hogy ez a hivatalos accountjuk: ehhez persze ezt bizonyítaniuk is kell a Twitternek.

Twitter reklámokAlapvetően itt is kattintás alapú kampányokról van szó aminek a kezelő felületét itt érhetitek el. Egy ilyen kezelő felületen tudjátok beállítani, hogy a 3 típus: tweet, trend vagy account közül melyikre szeretnénk és milyen feltételekkel kampányt indítani.

 

 

 

Sajnos arról, hogy mennyire hatékony nincs infóm, mert még nem teszteltem ugyan vannak fent példa kampányok, de nincs hozzájuk statisztika...

Azonban azt gondolom, hogy jó, hogy van reklámozási lehetőség, de lehetne feltűnőbb is jelölés, hogy egy reklámmal van dolgunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szosolmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr43058387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása