A közösségi oldal történtében egy újabb forduló pont, hiszen ez az első tengerentúli beruházás (idén szummában, már a negyedik felvásárlás), az üzletet kb 70 millió dollárért ütötték nyélbe, a cég egyik nagy előnye, hogy többek között a LinkdIn-nel állnak partneri viszonnyal.

Valamint előre vetíti, hogy melyik platformot tekinti kiemelkedően fontosnak: mobil. A Snaptu az egyik leginnovatívabban fejlődő eredetileg izraeli cég, amely mobil eszközökre fejleszt ingyenes alkalmazásokat. 

Hogy miért is tekintheti ennyire fontosnak a FB ezt a platformot? Jelenleg a regisztráltak közül kb 200 millióan használják a közösségi oldalt mobil eszközről és ők sokkal aktívabbak, mint a normál számítógépes felhasználók

A bejegyzés trackback címe:

https://szosolmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr762758591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása