Rengeteg olyan cikk és "kép" látott napvilágot ami szerinte, Zuckerberék saját telefont készülnek a piacra dobni (a képek hitelesség kb annyi votl, mint anno az iPhone-ról megjelenteknek) a hír önmagába is érdekes, hiszen nem titok, hogy a mobil alkalmazásukat ezerrel fejlesztik tovább és folyamatosan jönnek ki az újítások. DE a Facebook mobilról Zuckerberg a most zajló Mobile World Conference-n leránotta a leplet és közölte, hogy nem lesz...

Nos én egy picit sajnálom, de érhető döntés, minek gyártsak valami olyat aminek akkora versenytársai vannak, mint az iOS, az Android és a ki tudja milyen sorosra érdemes Windows7+Nokia? A válasz ... semminek... inkább csinálok valami olyat amit mindenki használhat és bármilyen platfromra fejleszthető... ez a Facebook app. Amire viszont Zuckerberg ígéretet tett, hogy tovább fejlesztik és még jobban integrálni fogják a telefonokba, hiszen a mobilok most már a közösségi élet nélkülözhetetlen részei.

A bejegyzés trackback címe:

https://szosolmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr872667969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása