...ugyan nincs a tőzsdén, a cég részvényeivel mégis folyamatos kereskedés zajlik a másodlagos piacon, amely jól mutatja a cég megítélését. A legutóbbi aukció alapján az addig 26,25 dollárig csökkenő árfolyam növekedésbe kezdett.

 

 A papír árfolyama korábban elért 28,26 dolláros csúcsról kezdett el zuhanni. Előrejelzések alapján a szakemberek további árcsökkenést vártak, ehelyett 26,25 dollárnál növekedni kezdett az árfolyam, így legutóbb 27 dolláros áron keltek el a Facebook részvények a másodlagos kereskedelmet elősegítő SeconMarket által szervezett aukción. Ezzel a 2,85 százalékos emelkedéssel  a Facebook jelenleg 67,5 milliárd dollárt ér.

A trendváltás oka az lehet, hogy a Facebook platform fejlesztője, a Zynga végre lassú pénzügyi növekedést mutatott, továbbá a Kleiner Perkins is befektetett a Facebook-ba, ami növelte a stabilitást.

Forrás: digibiz 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szosolmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr202679151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása