Azt hiszem, kihagyhatatlan, hogy megemlítsem ezt a bulit, hiszen én is közösségi média és okostelefon mániás (jó függő vagyok :-D), így beletartozom a "geek" kategóriába (ami mostanra jelentősen veszített a negatív tartalmából). Nos nekünk fog szólni a Sexy Geek Party 24-én a Szikra Cool Tour House-ban (ami egy nagyon jó hely, utoljára a Reklámzabálók Before Launge jártam ott).

Én nagy biztonsággal merem állítani, hogy ott leszek, hiszen tele a hely jó emberekkel és gyönyörű lányokkal, valamint lehet majd egy kicsit szakmázni is. 

A Sexy Geek Party az első hazai buli, amit elsősorban a geek-ek részére szervezünk. A partyra érdemes mindenkinek beöltözni és a lehető legszexisebb formáját hoznia! A legjobb és legötletesebb jelmezeket díjazzuk! Belépés ingyenesen csak okostelefonnal lehetséges. A belépők karszalagot kapnak aszerint színezve vagy jelölve, hogy iPhonenal, Androiddal, vagy más egyéb okostelefonnal érkeznek. Az okostelefon nélkül érkezők 1.000 Ft-os belépődíj megfizetése ellenében vehetnek részt a rendezvényen.

Természetesen az esemény elsőörban a Facebook-on terjed itt tudjátok jelezni, hogy résztvesztek-e az eseményen, valamint persze Foursquare-n be tudok csekkolni (amiért alma jár ;)...nos eljöttök?:)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szosolmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr462679239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása