Ma reggel olvastam a Dotkom blogon megjelent cikket, amelyben a szerző a Twitter platformért felelős vezető Ryan Sarver bejelentését és ennek a pozitívumait, negatívumait és következményeit fejtette ki.

Itt elérhető a teljes cikk, de gondoltam leírom röviden és kiegészítem a saját véleményemmel. 

Tulajdonképpen a következő történik a Twitter házatáján nagyon sokan szeretik (kb 106 millió regisztrációval rendelkeznek), de az alap felületen nagyon sok mindent nem lehetet megtenni és nagyon sok extra igénye lenne a felhasználóknak: több karakter, kép megosztás. link rövidítő stb. Nos ezek és még persze sok más ok vezetett oda, hogy különböző más platformok jöttek létre a felhasználói igények kielégítésre pl.: yamm.hu, turulcsirip és persze az online elérhető verziók mellett megjelentek olyanok is amiket letölthetünk a gépünkre és onnan irogathatunk. Ezeket elégelte meg a twitter és döntött úgy, hogy szigorítja ezeket a palatformokat, hiszen az ő érdeke az, hogy a twitter.com-ot használják a userek. 

Azt gondolom a döntés egyfelől logikus. érthető és támogatom, de amíg a nyújtott szolgáltatás és az igények nem találkoznak illetve nem találnak kompromisszumot igény lesz a kliensekre.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen újításokat fognak bevezetni annak érdekében, hogy a minél több embert csábítsanak a Twitter.com használatára.

A bejegyzés trackback címe:

https://szosolmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr722743918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása