Update: Mostanra minden profilhoz csatolták a kérdés fülecskét ennek megfelelően tele lettek az üzenőfalak különböző kérdésekkel, ettől az eszköz és a lehetőség amit adni nem ROSSZ és le fog csengeni :-)

 

 

 

 

 

Mostanában kicsit sok bejegyzés születik a Facebook-ról, de hát hiába a fiúk ezerrel pörögnek és mindig van valami újdonság, ami vagy jó vagy kevésbé.

Amit ma reggelre bevezettek a "Question", nekem tetszik nagyon egyszerű, de látványos és haszons újítás: tegyél fel egy kérdést a barátaidnak, vagy az oldalad tagjainak jelölj meg annyi lehetséges választ amennyit szeretnél és várj, hogy hányan és milyen válaszokat adnak :-) Ha akarod engedélyezni tudod, hogy mások is tehessenek hozzá a válaszokhoz, ehhez nem kell mást tenned, mint bepipálva hagyni a "Szavazási opciókon" belül a "Bárki hozzáadhat új lehetőséget" részt.

Gyakorlatilag egy kérdőív rendszert kapott ez által a Facebook, amit ügyesen használva akár mini kutatásokat is végezhetünk a termékünkre nézve vagy akár szakdolgozatunkhoz is :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://szosolmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr342770426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kazi-HUN 2011.03.25. 20:13:42

Hát még baromira nem megy nálam.

szósölfán 2011.03.25. 20:15:20

hmm érdekes... nem tudom mi lehet az oka nálam megy és másokat is láttam már, hogy használják

szósölfán 2011.04.01. 11:45:07

nem szokatlan, hogy a fb a szolgáltatásait fokozatosan vezeti be :) lehet Ti is ennek estetek "áldozatául"
süti beállítások módosítása