szósölfán 2011.03.30. 21:56

Google +1

A kereső óriás újabb eszközt indít harcba a közösségi óriás ellen. Ez pedig a +1 gomb: weboldalak, keresési találat, hirdetés és különböző tartalmak mellett jelenhet meg ez a kis gomb amivel saját Google profilunkon közzétesszük, hogy mit pluszvánoltam, vagy magyarosan: mit egyeztem meg /megegyeztem (kicsit furán hangzik, de hát ez is mi nyelvünk szépsége) és ezt a gyűjtö részt meg is oszthatjuk az egész világgal.

Ami ebből látványos, hogy a Google a Facebook Like babérjaira szeretne törni, nos ez kemény dió lesz, hiszen a "like" vagy magyarosan "lájk" (nem is merek tippelni, hogy a schmittify, hogy írná ezt a szép magyar szót) a napjaink részévé vált. Minden ki tudja, hogy mit jelent és tud vele azonosulni, hiszen egy olyan környezetből származik, ahol mindenki otthon érzi magát. Erős kétségeim vannak, hogy sikerül e ezzel betörni e a közösségi média piacra a Google-nek, de mindenesetre én adok neki esélyt (bár azt írják egy kis ideig eltarthat amíg megjelenik a gomb miután hozzáadtuk az fiókunkhoz).

A bejegyzés trackback címe:

https://szosolmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr232786667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása