Facbook Ads

 

 

 

A Facebook frissítette a hirdetési rendszerét (egyelőre szerintem még csak Amerikában, vagy még nálam nem frissült a rendszer...:-D) adta hírül az AllFacebook.com. A frissítés lényege, hogy a sokat emlegetett és vitatott új reklám megoldás a sponsored stories is önkiszolgálóvá vált, jelenleg, még csak azokat a képeket tudom megmutatni, amiket az AllFacebook.com szerkesztősége készített. 

Ami látszik rajtuk, hogy már nem választani lehet: sponsored ad / sponosred places között, majd, ha az utóbbit választottuk meg tudjuk határozni, hogy hol szeretnénk megjeleníteni a hirdetést azaz a landing page-t (nagyon fontos nem csak a weben, hanem a közösségi médiában, hogy hova érkezik a látogató, mit lát elsőre, de erről picit később még írok:-))

Hirdetés készítése:

Sponsored Stories

Landing pagel kiválasztása:

Landing Tab

A bejegyzés trackback címe:

https://szosolmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr622648587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása