Már most is "upgrade"-elni lehet a Facebook oldalainkat az új layoutra, ami március 1-től mindenkinek életbe lép.

Ami látványos: ugyanúgy néz ki, mint az új személyi profil azaz a felső sorban képeket látunk (profil kép és utána sorban mindig a legfrissebb).

Az oldal sávban is történt változás főleg adminként érdekes: választhatunk sima "wall" és "admin" nézet között a különbség a szerkeszthetőség, ilyenkor eltűnik a felső kép sor és csak a posztokat látjuk.

És az már csak a hab a tortán, hogy válthatunk, hogy milyen nézetet használunk: saját vagy pedig valamelyik oldalunként nézzük. Az utóbbival gyakorlatila belebújunk az oldal bőrébe és mindent úgy fogunk látni, mintha egy személyiség lenne.

Az új felület teszi lehetővé, hogy a posztokat promótáljuk azaz megérkezett a promoted stories is, aminek nagyon örülünk :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szosolmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr882652631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása