Egyre több interaktív kampánnyal találkozom a Youtube-on. A teljesség igénye nélkül kiemelek páratamik nekem tetszettek / tetszenek.
 

 

 

1. Red Bull shot kampány: érdekessége, hogy a magyar Friendly reklám ügynökség készítette, az egész "videó" végig életszerű és néha azaz érzésem volt, mintha magamat látnám egy buli másnapján amikor rohanni kell melózni. Maga a kampány egy játékra épül aminek az első részét itt megtudjátok nézni, majd ha megtaláltátok a Red Bull shot-os kis palackot akkor jöhet a level 2 :-)

2. Skittles: érintsd meg a szivárványt kampánya, egyszerű, vicces és ötletes semmi mást nem kell tennünk, mint egy a vidóban kijelölt pontra tenni az ujjunkat így segítve elő a történet alakulását. Itt megnézhetitek az egyik videót, illetve a Youtube csatornájukon fent van a több is.

3. Desperados: ez egy itthon is kapható tequlias sör promóciós, interaktív videója amiben egy buliban vehetünk részt kicsit second life élmény volt, de nagyon teszetős :-D Össze köthetjük természetesen a FB profilunkkal is aminek 2 hatása van: megjelennek a barátainkról képek, illetve a végén pedig a mi profil képünk kerül elő egy  lány hátán:-D Nekem bejött a kampány, innék is egy sört és mennék bulizni :-D

Ide kattitnva Ti is részesei lehettek a Desperados élménynek.

A bejegyzés trackback címe:

https://szosolmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr822822612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Exo · http://addict.blog.hu/ 2011.04.13. 19:36:35

Jó kis példák. Az első meg különösen közel áll a szívemhez... :)
süti beállítások módosítása