Mint azt már sokan tapasztaltátok vagy olvastátok megújult a FB hirdetési rendszere. Az egyik újdonság az Hirdetési Könyvtárat (Creative Library), amely segítségével megtekinthetőek és könnyedén kezelhetőek a felhasználó által létrehozott Facebook hirdetések és a szponzorált hírek. Mindez egy központi helyen, a Hirdetés Kezelőben (Ads Manager). Ami egy roppant kényelmes és felhazsnáló barát újítás az igény szerintem már rég meg volt rá :) és jó látni, hogy a fiúk ennyire pörögnek.

Creativ Libary

Ez az új funckió a korábbinál hatékonyabban segít új hirdetéseket és szponzorált híreket alkotni, illetve újrahasznosíthatóvá tenni őket a kampányokban.

A Hirdetés Könyvtárral:

  • egy központi helyen láthatod az összes hirdetésed
  • megnézheted, hogyan fog kinézni a profil oldalon
  • felhasználhatod a már meglévő hirdetéseket újak létrehozásához, olyanoknál is, amelyeket más felhasználónak készítettél
  • feltölthetsz hirdetést mielőtt elkészíted a kampányt

A hirdetés tervezete tartalmazza a rendeltetési helyet, a hirdetés típusát, a szövegtörzset, a címet és a képet.

Szponzorált hír esetében pedig tartalmazza a rendeltetési helyet, és a szponzorált hír típusát. Azonban nem tartalmazza a célzást, az ajánlatokat és a kampány beállításait.

A Hirdetési Könyvtárhoz (Creative Library) való hozzáféréshez kattints a Hirdetés Kezelésen (Ads Manager) belül a Hirdetési Könyvtár fülre, vagy a 'Válassz meglévő hirdetést' (Select an existing creative) opcióra a Hirdetés Létrehozása (Ads Create) oldal tetején.

forrás: Facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://szosolmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr752895076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása