Breaking! Ezekben a percekben ért véget az a konferencia, amelyen bejelentették, hogy ma robban a Places Deals az Egyesült Királyságban és Európában.

 

 

 

Ezekben a percekben ért véget az a sajtókonferencia, amelyen bejelentették, hogy ma robban a Places Deals. A Facebook alkalmazás leginkább a Foursquare és a Groupon kombinációjára hasonlít: azok a felhasználók, akik okostelefonon jelentkeznek be a Facebook Placesre, egyes üzletekben, éttermekben, kávéházakban kedvezményt kapnak.

Az alkalmazás tavaly novemberben debütált az Egyesült Államokban, amikor is a Macys, a Gaps és a Starbucks vásárlói élhettek ezzel a lehetőséggel. 

Egyelőre a Starbucks, a Yo SushiMazda, az O2az ArgosDebenhamsaz Alton Towers és a Benettonlesznek az érintett üzleti partnerek. 

Forrás: SocialTimes.hu

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szosolmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr942627527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása