Ezzel a névvel indította el az új közösségi oldalát a Facebook ügynökségek és kreatívok részére. Itt a mozgató erő már nem az ismeretség, hanem a közösségi oldalra fejlesztett alkalmazások, innovatív reklámozási formák és díjak amiket ezekkel nyertek, ez a Facebook Studio.

A másik oldalról pedig nem titkolt cél, hogy tanítsák a leendő kreatívokat, fejlesztőket és marketingeseket, hogyan is lehet szépen és hatékonyan reklámozni a legnagyobb közösségi oldalon.

Érdemes körül nézni az oldalon, ha érdekelnek a közösségi média kampányok, az alkalmazás fejlesztés vagy egyszerűen csak szereted az innovatív reklám megoldásokat. 

A későbbiekben én is biztosan fogok szemezgetni a fent lévő anyagok közól rövid bemutatásokat írni és persze hozzá fűzni a saját véleményemet :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szosolmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr502839059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása